1 klantenkaart voor 9 winkelformules

collect go colruyt maaltijdbox

Op 4 april lanceert de Colruyt Group 1 algemene klantenkaart voor Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, Dreamland, Dreambaby en Collishop. Vanaf het najaar van 2017 komt daar ook DATS 24 erbij.

 

 

1 kaart voor alle winkels

Vanaf 4 april krijgen klanten hun Xtra-kaart in de brievenbus die de klantenkaarten van Colruyt, OKay, Bio-Planet en Dreambaby vervangt. Bij het eerste gebruik ervan, worden alle andere klantenkaarten gedeactiveerd.

Papieren bonnetjes en verschillende klantenkaarten behoren zo voorgoed tot het verleden. Alle kortingen verrekend aan de kassa staan duidelijk op het kasticket.

Ook een Xtra-app

Voor klanten die het liever mobiel houden, is er de Xtra-app. Die is vanaf 4 april beschikbaar in de App Store of Google Play. Bovendien kunnen ze verschillende mobiele betaalapps (Bancontact, KBC of SEQR) aan de Xtra-app linken, zodat ze ermee kunnen betalen.

1 paswoord voor alle webshops

Met de Xtra-login heeft de klant voortaan ook met één gebruikersnaam en paswoord toegang tot alle webshops van de Colruyt Group. Zo kunnen ze de online aanbiedingen bekijken, hun persoonlijke gegevens beheren en bepalen welke folder en nieuwsbrief ze in willen ontvangen.

Privacy 100 % gegarandeerd

Bij de introductie van de nieuwe klantenkaart, benadrukt de retailer dat de gegevens over het aankoopgedrag van klanten 100 % veilig zijn. “Wij houden data bij om onze klant nog beter te kunnen bedienen, in alle transparantie. Elk gebruik ervan moet dus hiertoe leiden”, aldus COO Frans Colruyt.

beste merken » nieuwstitle_li=winkels » 1 klantenkaart voor 9 winkelformules