Brouwerij Haacht lanceert 8 bieren

super 8 export ipa haacht

De Belgische brouwerij Haacht lanceert Super 8. Dit nieuw aanbod bestaat uit 8 authentieke bieren zonder toeters en bellen en met een unieke twist.Een knipoog naar het verleden van de familiebrouwerij die bewust geen deel uitmaakt van een internationale groep. Super 8 Export en Ipa zijn de eerste bieren die verkrijgbaar zullen zijn.

 

Super 8

Super 8 is een nieuw aanbod van 8 bieren, waarbij er aan een reeks bestaande bierstijlen een hedendaagse interpretatie gegeven wordt. Midden januari 2017 zullen de eerste 2 bieren verkrijgbaar zijn in horeca en retail:

Super 8 Export

Super  8 Export is een glutenvrij bier van lage gisting met een laag alcoholgehalte (4,8%) en een bijzonder verfijnde hoptoets. Een lichtblonde, smaakvolle pils met een stevige schuimkraag. Gebotteld in een 33cl-flesje, is deze doordrinker ideaal voor liefhebbers van een goede pint zonder gedoe.

Super 8 Ipa

Met z’n 6% alcoholvolume, een gedoseerd hopbitter karakter en citrus- en pompelmoestoetsen smaakt deze IPA een stuk verfijnder en evenwichtiger dan de meeste IPA’s. De Super 8 IPA is een nieuwe, verfrissende interpretatie van dit populaire biertype.

Familiebrouwerij

De familiebrouwerij Haacht is de derde grootste bierbrouwer in België. Naast haar pils, Primus, brouwt ze eveneens verschillende speciaal-, abdij-, fruit-, wit-, amber- en tafelbieren. De bekendste merken zijn Keizer Karel, Tongerlo en Mystic. Het drankengamma vertegenwoordigt jaarlijks een afzet van meer dan 1 miljoen hectoliter en bestaat eveneens uit een volwaardig assortiment eigen gebottelde natuurlijke mineraalwaters en frisdranken onder het merk VAL, Fuerto koffie, en diverse Franse en wereldwijnen. Brouwerij Haacht staat ook in voor de exclusieve botteling van Pepsi, bestemd voor het Belgische horecakanaal. In Frankrijk opereert zij onder Brasserie du Coq Hardi en in Nederland als Bierbrouwerij De Leeuw.

Fan van merken ? Volg ons op facebook.
beste merken » Foodtitle_li=nieuws » Brouwerij Haacht lanceert 8 bieren