Nieuwe designkruk BuzziMilk

BuzziMilk krukje bestemerken.be

Het Belgisch designmerk BuzziSpace bedacht de BuzziMilk. Dit ontwerp van Alain Gilles is een luxueuze designstool die doet denken aan de melkkrukjes van vroeger. De BuzziMilk beschikt evenwel over vier poten en is bekleed met kussentje voor een optimaal comfort.

 

 

BuzziSpace

Het bedrijf BuzziSpace werd opgericht in 2007 in Antwerpen en heeft showrooms in verschillende wereldsteden waaronder Antwerpen, Rotterdam en Sydney. Het is gespecialiseerd in kantoordesign waarvan de meeste producten ook niet zouden misstaan in onze woonkamer.

“De strikte tweedeling werk-vrije tijd zoals we die vroeger kenden, is ronduit voorbijgestreefd”, zegt Steve Symons van BuzziSpace. “Het kantoor is vandaag een plek waar je hard werkt, maar waar je ook jezelf kunt ontplooien.”

Flexibel

Alain Gilles wou met zijn design een inspirerend element ontwikkelen, dat doorgaans niet op kantoor terug te vinden. Dit flexibel element biedt dan ook de mogelijkheid een zithoek te vormen, compleet met klein tafeltje (het krukje zonder kussen).

Farmdesign

Voor de vorm haalde de designer zijn inspiratie bij de huidige interieurtrend ‘farmdesign’. Ook al wonen we met z’n allen graag in de stad, we hebben ook heimwee naar verse koemelk en frisse velden. Ons interieur krijgt dan ook meer en meer een ruwe en groene look.

De BuzziMilk heeft (in tegenstelling tot zijn driepotige historische evenknie) vier poten. Ook het kussentje is een moderne toevoeging. De houten structuur kan op zichzelf staan als bijzettafel.

De krukjes komen nog beter tot hun recht wanneer ze onderling worden ge-mix-n-matcht. Door verschillende houtsoorten en stoffen te gebruiken ontstaat een gevarieerd en stijlvol geheel.

De BuzziMilk is te koop vanaf 295€.

BuzziMilk BuzziSpace bestemerken

Bron en foto's: BuzziSpace