Carrefour levert nu ook aan huis

producten Carrefour

Carrefour biedt de klanten van het platform drive.be nu ook de mogelijkheid om zijn boodschappen aan huis te leveren. Voor deze nieuwe service werkt Carrefour samen met combo.be, de pakketdivisie van B-post.

 

Drive.be

Via het platform www.drive.be konden Carrefour-klanten al online bestellen en hun bestelling afhalen op het moment van hun keuze.

Sinds 24 november 2014 gaat Carrefour nog een stap verder en levert het de boodschappen aan huis.

De volgende dag 

De klant maakt zijn keuze uit de 7500 beschikbare referenties die drive.be telt. Hierbij vind men alles wat men dagelijks nodig heeft waaronder ook verse producten als beenhouwerij, vis, melkproducten, groenten, fruit, stokbroden en koffiekoeken die ter plaatse gebakken worden.

Postbode

De klant hoeft enkel zijn bestelling door te sturen voor de volgende dag. Deze wordt dan ’s avonds aan huis geleverd en dit op elke werkdag tussen 18 en 20 u. (21 u. op het platteland). Hiervoor bedragen de leveringskosten € 9,95. De rekening wordt gewoon aan de postbode betaald.

Nog niet overal 

De nieuwe service wordt momenteel enkel in Brussel, Waals-Brabant en binnenkort Halle-Vilvoorde  aangeboden. Daarmee bereikt Carrefour zo’n 900.000 gezinnen of 20% van alle Belgische gezinnen. De dienst zal geleidelijk aan worden uitgebreid.

beste merken » winkels » Carrefour levert nu ook aan huis