Carrefour lanceert 4de winkelconcept: Easy

Carrefour Easy bestemerken.be

Carrefour start in België met Easy. Het nieuwe enseigne komt er na 2 jaar testen en legt de focus op verse producten. Het is de bedoeling om op termijn 100 dergelijke buurtwinkels in België te openen.

 

Verse producten

Het nieuwe concept Easy biedt voornamelijk verse producten aan : groenten en fruit, vlees, vis en een ruime keuze aan vers brood dat in de winkel wordt gebakken.

Dit aanbod wordt aangevuld met wat droge voeding en een wat niet-voedingsproducten zoals basisproducten in drogisterij, parfumerie en hygiëne.

Na 2 jaar testen

Dit nieuw winkelconcept is het resultaat van 2 jaar testen. Klantenbevragingen, studies en testen toonden aan dat er in België ruimte is voor een winkelconcept waar verse producten via dagelijkse promoties worden gepromoot.

Aanvullend enseigne

Tot nu toe had Carrefour 3 enseignes in ons land:  de Hypermarkten Carrefour en Market supermarkten waar de klant zijn boodschappen meermaals per week doet en de passagewinkels Express die snelle maaltijdoplossingen aanbiedt.

8 winkels tegen het eind van het jaar

Vandaag zijn er reeds 2 Easy buurtsupermarkten: namelijk in Antwerpen (Noorderlaan 104/6, 2030 Antwerpen Luchtbal) en in Sint-Kwintens-Lennik (Markt 13, 1750 Sint-Kwintens-Lennik).

Tegen het einde van het jaar zouden nog 6 extra winkels onder het Easy enseigne moeten openen. Op termijn plant Carrefour België 100 Easy winkels te openen.

 

Fan van merken ? Volg ons op Facebook.
beste merken » Foodtitle_li=nieuws » Carrefour lanceert 4de winkelconcept: Easy