Carrefour organiseert WK-acties

carrefour rode duivels

Als exclusieve hoofdsponsor voor de grootdistributie van de Rode Duivels, huldigde de winkelketen op 28 april
haar Official Belgian Red Devils Corner in. In deze afdeling vindt men een volledig assortiment officiële producten van de Belgian Red Devils terug, waaronder ook exclusieve artikelen. De Franse winkelketen organiseert ook speciale acties rond het WK.

 

 Official Belgian Red Devils Corner

Bij Carrefour is het tegenwoordig al voetbal wat de klokt slaat. Sinds november 2013 is de keten één van de hoofdsponsors van de Rode Duivels. Met de wereldbeker voor de deur, biedt de Franse groep dan ook een compleet assortiment van voetbalaccessoires aan.

Rode Duivel van kop tot teen

In totaal zijn er bij Carrefour meer dan 200 verschillende referenties verkrijgbaar, waaronder 30 in exclusiviteit.

Dit gaat van teenslippers over petjes, truitjes, polo’s en andere officiële sweatshirts. Of bent u op zoek naar een driekleurpruik, Belgische bril, hoesjes voor de tablets en smartphones, koptelefoons, flessenopener, placemats of vlaggencape ?

Duivelinnen vinden er dan weer oogschaduw en zwart-geel-rode nagellak van 2B of lichtgevende duivelshoorntjes.

Voor de kinderen zijn er de officiële truitjes, voetballen, dekbedovertrekken, voetbaltafel, gezelschapspel ‘wie is het?’  en verschillende Rode Duivels schooluitrusting.

Vanaf de maand mei biedt Carrefour ook exclusief een nieuw Belgian Red Devils quiz-spel aan.

Dit aanbod is verkrijgbaar in alle type winkels van Carrefour, zowel in de Hypermarkten, market als express. In de Hypermarkten Carrefour vind je het volledige assortiment.

Exclusief Panini-album

Om het WK te vieren, organiseert de winkelketen ook een Panini-spaaractie. In totaal zijn er 180 stickers, 8 tatoeages en een verzamelalbum om te verzamelen. Per aankoopschijf van 25 euro krijgt de klant een zakje met 5 stickers en er zijn bijkomende zakjes te verkrijgen bij aankoop van deelnemende producten.

Meet & greet met de Rode Duivels 

Naast het verzamelplezier maken de klanten ook kans op een ontmoeting “in levende lijve” met de Rode Duivels. Dit is mogelijk door deel te nemen aan de Panini/Rode Duivels-wedstrijd. Dertig supporters kunnen een meet & greet van 20 minuten met de Rode Duivels in de wacht slepen.

Officiële partner sinds november 2013

Carrefour is na Woningbouw Verelst, Belgacom, BMW, Burrda Sport, Coca Cola, Ergo, GLS,  ING, Jupiler, PWC, RTL Sport, Scooore en Sporza de 14de hoofdsponsor van de Rode Duivels.

Het partnerschap dat in november werd ondertekend, eindigt niet na het W.K in Brazilië. Carrefour België zal de Rode Duivels blijven ondersteunen tijdens de kwalificatiefases van het E.K. in Frankrijk in 2016 en het W.K. in Rusland in 2018.

Ook de Belgische vrouwenploeg, de Belgian Red Flames,  de Belgische beker en 2000 lokale voetbalploegen krijgen voortaan de hulp van de Franse retailer.

Lees ook ons interview over het succes van de Rode Duivels met Filip Van Doorslaer, marketing manager van de KBVB.

Op de hoogte blijven van de merken? Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter!

 

Bron en foto’s: Carrefour en bestemerken.be

Bedankt om dit artikel te delen:
beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Carrefour organiseert WK-acties