Colruyt lanceert nieuw concept ‘Cru’

cru colruyt bestemerken.be

Eind november opent Colruyt de eerste ‘ Cru ‘ in Overijse. Dit nieuwe concept  is er voor mensen met een passie voor lekker eten, pure smaken en authentieke kwaliteitsproducten. De bedoeling is om iedere winkel te verankeren in de culinaire cultuur en gewoontes van de streek.

 

Cru

De naam ‘Cru’ is niet lukraak gekozen. Het is Frans voor ‘rauw’ maar verwijst ook naar een uitstekende kwaliteit zoals een ‘Grand Cru’ in de wijnkunde.

Genieten van eenvoud

Cru wil concept zijn voor mensen met een passie voor lekker eten, pure smaken en authentieke kwaliteitsproducten. In de sfeer van een markt zal het een eigenzinnige selectie verse producten, met o.a. vlees, vis, ter plaatste gemaakt brood, groenten en fruit maar ook kaas, wijn, ter plaatse gebrande koffie, gerechten uit eigen keuken en bloemen bieden.

Hedendaagse authenticiteit

De medewerkers zullen er niet alleen het hele verhaal achter de producten vertellen maar ook graag met de klanten in dialoog gaan om hen naar wens te kunnen bedienen. Om in elke afdeling expertise te bieden zal Cru nauw samenwerken met zijn partners, zoals met kaasaffineurs Michel Van Tricht en zoon.

Streekgebonden

De eerste vestiging opent in Overijse in een oude boerderij. Elke bijkomende vestiging zal dus aparte, streekgebonden accenten leggen, zowel in assortiment als in receptuur van de bereidingen. De bedoeling is om gestaag te groeien.

Geef een reactie

beste merken » Foodtitle_li=winkels » Colruyt lanceert nieuw concept ‘Cru’