Colruyt test maaltijdbox voor gezinnen met kinderen

collect go colruyt maaltijdbox

Colruyt werkt aan een eigen maaltijdbox. De recepten zullen toegankelijk zijn, eenvoudig te bereiden en snel klaar. De maaltijdbox is speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Tijdens de testfase zal de box enkel verkrijgbaar zijn in de afhaalpunten van Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group.

 

Voordeel voor de klanten

Na Carrefour en Delhaize zal ook Colruyt een maaltijdbox op de markt brengen.  Deze box moet een oplossing bieden voor gezinnen met kinderen die ondanks tijdgebrek toch een lekkere, voedzame maaltijd op tafel willen zetten. “Het grote voordeel van een maaltijdbox is dat de klanten alle ingrediënten in de juiste porties krijgen, samen met de receptfiche. Zo hebben ze geen voedseloverschot meer.” aldus Chris Van Wettere van Colruyt.

Medewerkers als testpubliek

Momenteel zit de maaltijdbox van Colruyt nog in de testfase. Een 200-tal eigen medewerkers geven feedback over alle aspecten  van het concept: van het bestellen, over het afhaalsysteem, tot de haalbaarheid van de recepten en de portiegrootte. Volgens Chris Van Wettere wil Colruyt de nodige tijd nemen om zijn maaltijdbox te evalueren en eventueel bij te sturen om zo een doordacht concept te lanceren.

Enkel via Collect&Go

Colruyt koos ervoor om de maaltijdbox te verdelen via de website van Collect&Go en niet aan huis te leveren. “Het voordeel daarvan is dat klanten hun maaltijdbox samen met hun gewone boodschappen, zoals water, fruit en wc-papier, kunnen afhalen bij Collect&Go” , zegt Chris Van Wettere. Colruyt zal bovendien niet werken met een abonnementsformule.

Fan van merken ? Volg ons op Facebook.
beste merken » Foodtitle_li=nieuws » Colruyt test maaltijdbox voor gezinnen met kinderen