Desigual opent schoenenwinkels

desigual schoenen beste merken

Desigual heeft onlangs een eerste schoenenwinkel geopend in Madrid. Binnenkort volgen meer winkels in Spanje. Of het Spaanse modemerk dergelijke plannen heeft voor ons land is nog niet bekend.

 

 

 

Madrid  en Barcelona

Nadat Desigual in 2012 een pop up store testte in Parijs, opende het nu een eerste schoenwinkel in Madrid. Het kleurrijke modemerk plant nog een extra winkel in de Spaanse hoofdstad en 2 in Barcelona.

Breed assortiment

De winkels passen in de diversificatieplannen van het modemerk. Naast mode, interieur en geuren, breidde het Spaanse merk de laatste jaren zijn assortiment sterk uit met accessoires, huistextiel en schoenen.

Om het nieuwe schoenenconcept te leiden, werd Julie Latil aangetrokken, die eerder voor het Franse luxemerk Hermès werkte.

Thomas Meyer

Het merk werd in 1984 in Barcelona opgericht door de toen 20-jarige Zwitser Thomas Meyer.  Zijn idee was om kleurrijke mode te creëren die positieve gevoelens opwekt.

Dit idee groeide alk snel uit tot een succesvol modemerk dat aanwezig is in 107 landen. Tegenwoordig werken er 2.900 mensen met 72 verschillende nationaliteiten bij het merk.

Fernanda Lima 

Onlangs heeft het merk voor het eerst een ambassadrice aangesteld. De keuze viel op Fernanda Lima. Het Brazilaanse topmodel stal in december nog de show toen ze de WK loting presenteerde.

 

 

Bron: textilwirtschaft.de