Drive-in supermarkt van Louis Delhaize groep is anders

Wink drive-in Louis Delhaize

Onder de naam Wink lanceert de groep Louis Delhaize een drive-in supermarkt. De nieuwe winkelformule is volgens de groep een primeur in ons land. Er zijn dan ook enkele verschillen met Drive, de online supermarkt van Carrefour.

 

 

 

Eerste in Wink in Zaventem

De eerste vestiging van Wink (knipoog in het Engels) wordt vrijdag 29 november geopend in Zaventem. Volgend jaar volgt Waver en het is de bedoeling om de komende jaren minimum een tiental vestingen te openen. Het nieuwe winkelconcept behoort toe aan de groep Louis Delhaize. Deze Henegouwse groep bestaat verder uit de hypermarkten Cora, de supermarkten Match, broertje Smatch, Delitraiteur en de gelijknamige buurtwinkel.

Online bestellen en betalen

Met Wink kunnen de klanten nu ook online hun boodschappen doen. Via de website wordt de bestelling doorgestuurd en ook betaald. Twee uur later kan de klant zijn boodschappen afhalen. Dit kan zes op de zeven dagen tussen 8.30 en 20.00 uur.

Het drive-in winkelen, is reeds verschillende jaren ingeburgerd in onze buurlanden. In ons land lanceren zowel de groep Louis Delhaize als Carrefour bijna gelijktijdig deze winkelformule. Er zijn evenwel enkele verschillen tussen Wink (Louis Delhaize) en Drive (Carrefour).

 

Verschillen met Drive van Carrefour

Het eerste verschil is de kostprijs. Bij Wink is deze dienst gratis terwijl men hiervoor bij Carrefour 4,50€ aanrekent. Een tweede verschil is de manier van betalen. Dat doe je bij Wink online bij het bestellen terwijl dat bij Drive van Carrefour bij het afhalen gebeurt.

Een derde verschil is de wachttijd. Bij Wink bedraagt die minimaal 2 uur terwijl men bij Drive de bestelling reeds na 5 minuten mag afhalen.

Een laatste verschil is de locatie. Wink is onafhankelijk van een andere winkel terwijl Drive meestal op de parking van een Carrefour is gelegen. In de toekomst plant Carrefour ook verdeelpunten op andere drukke plaatsen zoals bij grote kruispunten.

 

Up to date blijven ? Wordt fan van onze Facebookpagina. Bedankt!

 

Bron en foto's: Louis Delhaize groep & bestemerken.be
beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Drive-in supermarkt van Louis Delhaize groep is anders