Carrefour wil 50 drive-in supermarkten openen

carrefour drive

Na Colruyt en Delhaize kan u nu ook bij Carrefour uw boodschappen via het internet bestellen.
Het grote verschil is dat het afhalen niet in de winkel gebeurt maar in een drive . Carrefour plant 50 dergelijke drive-in supermarkten te openen.

 

 

 

Via internet of gsm

De werking van deze nieuwe service is simpel. De klant plaatst zijn bestelling via de website www.drive.be of via zijn gsm en begeeft zich naar de drive-in. Daar meldt hij zich aan aan de zuil waar hij zijn klantenkaart of bestelnummer inscant. Hierna komt een medewerker van Carrefour binnen de 5 minuten met de bestelling en plaatst hij die in de koffer van de auto. De klant kan zijn bestelling nakijken om daarna aan de zuil te betalen.

Vijftig drives

Momenteel vindt men deze drive-ins enkel maar op de parking van de Carrefour van  Oudergem en van Evere.  Op termijn zijn vijftig er gepland o.a. in Mont-Saint-Jean, Drogenbos, Ans, Herstal en Kuringen. Ze zullen niet steeds op winkelparkings gelegen zijn maar ook op andere plaatsen waar veel mensen passeren zoals bij grote kruispunten. In deze onafhankelijke drives zal het assortiment wel wat beperkter zijn.

Kosten

Deze nieuwe dienst is gratis bij de eerste bestelling en bij aankoop van minstens € 150. Is het aankoopbedrag lager, dan wordt een bedrag van € 4,50 aangerekend.

Carrefour hoopt dat deze dienst even populair wordt als in Frankrijk waar de grote winkelketens in 13 jaar 2482 drives hebben geopend.

 

Op de hoogte blijven ? Abonneer je op onze nieuwsbrief (rechts bovenaan) 

Bron en foto: Carrefour
beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Carrefour wil 50 drive-in supermarkten openen