Essentiel tekent babycollectie voor Childwheels

essentiel childwheels buideldraagtas

Met een trendy wandelwagen, een hippe buideldraagzak en een handige tafelhanger presenteren het modelabel Essentiel en Childwheels een eerste gezamenlijke collectie. Deze babycollectie weerspiegelt dan ook perfect de balans tussen beide Antwerpse merken die geleid worden door een vrouw.

 

Het kledingmerk Essentiel en Childwheels dat gespecialiseerd is in babyartikelen, sloegen de handen in elkaar voor een nieuwe babycollectie. Het idee kwam van Nathalie Aerts van Childwheels:Ik heb voor Essentiel gekozen omdat het merk me al heel lang fascineert en de collecties me elk jaar opnieuw verrassen.” Bij Essentiel hebben ze hierop geen moment getwijfeld. “Het hele team houdt wel van een uitdaging,” zegt Inge Onsea, “zeker als het ons de kans geeft om onze creativiteit op een andere manier te tonen dan het publiek van ons gewend is.”

essentiel TafelhangerBaby-collectie

Het resultaat van deze samenwerking is een zwarte wandelwagen, een buideldraagzak en een tafelhanger met leuk puzzeldesign met geel accent. Ook aan accessoires is gedacht. Zo hangt er aan elke buggy een trendy scoubidou sleutelhanger van Essentiel en is er een parasol verkrijgbaar in eenzelfde design.

Perfecte match

De splinternieuwe babycollectie weerspiegelt perfect de balans tussen de huisstijl van Childwheels en de typische touch van Essentiel. Beide merken en sterke vrouwen hebben dan ook heel wat gemeen. “Inge en ik zijn twee dynamische vrouwen en wij zijn erg trots op wat we doen. De samenwerking, én uiteraard het resultaat, straalt echt uit wat wij voor ogen hadden,” vertelt  Nathalie Aerts van Childhome.

 

Belgische firma’s

wandelwagen essentielChildhome is met zijn merken Childwheels en Childwood al sinds 1985 een trendsetter op vlak van babyartikelen. Het is 100 % Belgisch en wordt vandaag de dag verdeeld in 45 landen.

Essentiel op zijn beurt startte in 1999 met een eenvoudige t-shirtcollectie en is vandaag uitgegroeid tot een volwaardig merk met prêt-à-porter collecties voor mannen en vrouwen. Het wordt verdeeld in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de USA en telt intussen meer dan 500 verkooppunten.