Flesje van FC De Kampioenenbier kan praten

FC de Kampioenenbier Dagschotel Brouwerij Martens

Naar aanleiding van de nieuwe film, lanceert brouwerij Martens een F.C. De Kampioenenbier. Dankzij een speciale app komen de tv-personages die op het flesje van de Dagschotel staan, bovendien tot leven. Later komt er ook chocomelk en fruitsap op de markt van de populaire tv-personages.

 

Een dagschotel Pascalleke

Om de release van de 2de Kampioenenfilm ‘Jubilee General’ te vieren, biedt brouwerij Martens een FC De Kampioenenbier aan. De blonde Pils krijgt de toepasselijke naam ‘Dagschotel’.

Pratend bierflesje

Speciaal aan het nieuwe bier, is dat de personages die op het flesje staan, kunnen praten en bewegen. Zo kunnen 2 flesjes naast elkaar zelfs tot een dialoog leiden.

Hiervoor moet je enkel een gratis app downloaden op www.kampioenenbier.be. Regelmatig worden extra personages toegevoegd. Op de website vallen bovendien prijzen te winnen: filmtickets, gadgets, meet and greets en een knalgele ‘bolleke’ Fiat 500.

PET-flesje

Het nieuwe ‘Dagschotel’-bier wordt verkocht in een PET-fles waarbij de bedrukking rechtstreeks op de fles is gebeurd. Het is enkel verkrijgbaar bij Delhaize en Prik & Tik.

Familiale brouwerij

Brouwerij Martens is in Bocholt gelegen en bestaat ruim 250 jaar. Met Fons en Jan Martens is de achtste generatie aan het roer van dit Belgische familiebedrijf. Het grootste gedeelte van de productie is bestemd voor export.

Eigen merken

Naast hun eigen merken (Martens Pils, Sezoens, Kristoffel witbier, blond & donker) commercialiseert het familiebedrijf verschillende A-merken voor business partners en private brands. Het Dagschotel-bier is een samenwerking met Eén en  Skyline Entertainment.

Een hart voor merken ?
Volg ons op twitter, Facebook of Pinterest
beste merken » Foodtitle_li=nieuws » Flesje van FC De Kampioenenbier kan praten