H&M Home komt naar België

hm home beste merken be

H&M Home is binnen enkele weken ook in België verkrijgbaar. De betaalbare decoratie- en interieurcollectie van de Zweedse keten zal verkocht worden in 3 H&M-winkels in Luik, Gent en Brugge. De geplande concept store komt er momenteel evenwel niet.

 

 

H&M Home

De Zweedse keten lanceerde ‘H&M Home’ in februari 2009. Eerst in Scandinavië, Duitsland en Nederland maar daar kwamen al snel heel wat andere landen bij.  In 2015 is  België eindelijk aan de beurt.

Vorig jaar maakte H&M bekend dat het een 1ste Belgische H&M Home concept store zou openen aan de Vrijdagsmarkt in Gent. Nadat die plannen niet doorgingen,  werd beslist om het interieurconcept te integreren in 3 bestaande kledingwinkels van de Zweedse keten.

Luik, Gent & Brugge

Vanaf 13 februari 2015 zullen de interieurartikelen verkrijgbaar zijn in de Luikse winkel in het winkelcentrum Espace Sain Michel. In maart volgt Gent aan de beurt waar een nieuwe H&M aan de Lange Munt wordt geopend.  Tenslotte volgt Brugge waar in april de H&M-winkel in de Steenstraat wordt uitgebreid met een H&M Home-corner.

De H&M Home-collectie

De collectie van H&M Home bestaat uit trendy decoratie- en interieurartikelen aan een betaalbare prijs.

Er is een breed assortiment van textiel en accessoires dat opgedeeld is in verschillende onderdelen: de woonkamer, (kinder-)slaapkamer, badkamer en keuken.

Interesse in merken? Volg ons op Twitter, Facebook of Pinterest.
Bron: H&M

 

beste merken » Interieurtitle_li=nieuws » H&M Home komt naar België