Huawei Watch met hartslagmeter

huawei watch

Nadat de Huawei Watch in maart in Azië werd geïntroduceerd, maakte het Chinese merk vandaag kenbaar dat de smartwatch op 23 september in België lanceert. De startprijs van het ronde uurwerk zal 399€ bedragen.

Smartwatch

De slimme telefoon van Huawei zorgt ervoor dat men steeds in verbinding blijft via alerts voor telefoongesprekken, sms, instant messaging en e-mails. Men kan ook draadloos naar de muziek luisteren via een bluetooth hoofdtelefoon.

Inclusief hartslagmeter

Via stemactivatie kan men de muziek starten maar ook de bestemmingen opzoeken en voor navigatie.

Met de “find my phone” functie van de Huawei watch kan een verloren telefoon snel gelokaliseerd worden. Bovendien heeft deze smartwatch een ingebouwde hartslagmeter en 6-assige bewegingssensoren.

Het horloge maakt gebruik van Android Wear en is dus compatibel met Android- als iOS-smartphones.

 

Klassiek design

Het uiterlijk van eerste smartwatch in de Huawei wearable familie is geïnspireerd op de Zwitserse uurwerken.

De Huawei Watch heeft dezelfde diameter als de traditionele afmeting van een polshorloge: 42mm. Het is voorzien van een volledig rond 1,4” touch AMOLED display met krasbestendig saffierglas.

Het beschikt over een koud gesmeed roestvrij stalen frame en heeft een ingebouwde hartslagmeter en 6-assige bewegingssensoren.

3 uitvoeringen

De Huawei Watch is beschikbaar in 3 uitvoeringen: een roze goud, roestvrij staal en zwart. Ook voor de wijzerplaat en de polsbandjes kan men kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Materialen

Het horloge is vervaardigd is uit geavanceerde materialen, is voorzien van een volledig rond 1,4″ touch AMOLED display, met krasbestendig saffierglas (dat de voorkeur geniet van de Zwitserse horlogefabrikanten).

Met hartslagmeter

De Huawei Watch beschikt over een koud gesmeed roestvrij stalen frame. Het heeft een 400 x 400 pixels resolutie van 286 ppi bij een 10.000: 1 hoge contrast ratio, waardoor dit het meest opwindende Android Wear slimme horloge is.

 

De Huawei Watch zal te koop zijn vanaf 399€.

beste merken » elektrotitle_li=nieuwe producten » Huawei Watch met hartslagmeter