Jani Kazaltzis ontwerpt collectie voor JBC

Jani Kazaltzis voor JBC

Jani Kazaltzis, bekend van het Vijf-programma ‘Zo man zo vrouw’, heeft een herencollectie ontworpen voor de Belgische modeketen JBC. De collectie bestaat uit casual outfits voor overdag en gekledere stukken voor een avondje uit. De stylist baseerde zich op zijn eigen kleerkast en uiteraard op zijn jarenlange ervaring.

 

Jani Kazaltzis is een echte selfmade man. Als jonge kerel was hij al gepassioneerd door mode maar het begon allemaal toen hij zijn eigen dansoutfits had ontworpen. Al snel volgde de vraag van artiesten om dit ook voor hen te doen. Later werd de sympathieke Limburger als stylist en stijlgoeroe gevraagd voor diverse tv-programma’s. Sinds 2011 heeft hij zijn eigen programma op Vijf waar  koppels stijladvies krijgen.

Collectie voor JBC

Nu ontwierp Jani een herencollectie voor de Belgische modeketen JBC.

Jani: “Ik ben bewust niet extreem gegaan in het design omdat ik mannen wil aanspreken die graag verzorgd gekleed gaan met een relaxte uitstraling.”

Zo zijn er geen pakken in de collectie maar wel een blazer die opgekleed oogt en tegelijkertijd casual is. Voor de truien werkt de Jani met kleurvlakken van aubergine, mosgroen, bruin, zwart en donkerblauw. Ook de chino-broeken zijn verkrijgbaar in diezelfde kleuren. Alle stukken uit de collectie zijn dan ook onderling perfect combineerbaar.Zo hoeven mannen niet lang te twijfelen voor de kleerkast. De herencollectie wil alles bieden wat een man nodig heeft om stijlvol, modieus en tegelijk relaxed door het leven te gaan. Ze is te koop vanaf 30 oktober in alle JBC winkels.

jbc collectie Jani bestemerken.be

Up to date blijven ? Like onze Facebookpagina! Bedankt … 

16 oktober 2013, bron en foto's : JBC