Test gratis de nieuwe tafelbarbecue Joya uit

barbecook joya

Speciaal voor wie een origineel aperitiefhapje wil presenteren of een diner met twee houdt in de tuin, is er nu Joya. Interesse om deze nieuwe tafelgrill zelf uit te proberen ? Goed nieuws: Barbecook leent de Joya uit aan 52 vrijwilligers.

 

 

 

Tafelbarbecue

De opvolger van de Amica is ontworpen voor maximaal 4 personen. Je kan er zowat alles kwijt wat je op een standaardgrill zou leggen. Door zijn compacte formaat (30 cm diameter) is het kleine toestel gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het rooster en de binnenkuip van roestvast staal passen zelfs in de afwasmachine.

Gevuld met water

De Joya is TÜV-gecertificeerd en beschikt over een keramische kuip dat gevuld wordt met water. Zo wordt de tafelbarbecue nooit gevaarlijk warm. Om krassen te vermijden aan de tafel, is het toestel voorzien van siliconenvoetjes en is het rondom geïsoleerd.

Zonder vuile handen

Deze barbecue kan worden aangemaakt met wat houtwol en Grilltabs. Dit zijn compacte houtskoolbriketten gemaakt van 100 % FSC-gecertificeerd hout van de invader bush. Dat is een woekerende struik die de Afrikaanse savanne teistert. Eén bakje Grilltabs is goed voor ongeveer 60 minuten grillplezier.

Zelf uittesten

Voor de introductie van de nieuwe Joya mogen 52 barbecueliefhebbers de tafelgrill gratis uitproberen. Je hoeft enkel je mening over het nieuwe toestel te verwoorden en een recept meedeelt. Zich inschrijven en de voorwaarden van deze actie vind je op www.joyajourney.be.

Op de hoogte blijven van het nieuws over de merken ? 
Volg ons op Twitter of op Facebook.
Bron: Barbecook