Kärcher opent 3de eigen winkel in Brussel

karcher winkel Brussel

Op vrijdag 17 maart 2017 opent Kärcher een derde eigen winkel in ons land. Na Namen en Antwerpen krijgt Brussel een Kärcher Center waar zowel de producten uit het professionele gamma als die uit het Home & Garden assortiment verkrijgbaar zijn.

 

Sint-Pieters-Leeuw

Kärcher Center opent zijn derde winkel dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat in Sint-Pieters-Leeuw. Dat Kärcher voor deze Brusselse gemeente als lokatie koos, is geen toeval. “De streek is
dichtbevolkt en er zijn veel interessante bedrijven gevestigd. Iedereen moet immers poetsen.”zegt Kees Wagtmans van Kärcher. ” Een echte actieve aanwezigheid in deze regio garandeert een beter advies op maat en een betere service.”

Zowel voor professionelen als voor doe-het-zelvers

Het gebouw aan de Bergensesteenweg onderging een ware facelift. Het heeft een oppervlakte van 600 m², waarvan 400 m² is voorbehouden voor de winkel. Het is een open en lichte ruimte geworden waar zowel de producten uit het professionele gamma als die uit het Home & Garden assortiment voor de eindgebruiker, staan uitgestald.

beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Kärcher opent 3de eigen winkel in Brussel