Nieuwe app van Colruyt helpt bij de boodschappen

colruyt app

Colruyt heeft de smartphone-app  ‘MyColruyt’  gelanceerd om te helpen bij de boodschappen. Klanten kunnen hun boodschappenlijstje samenstellen, ingrediënten uit recepten selecteren of nakijken of een bepaald product glutenvrij is.

 

Digitaal boodschappenlijstje

Via de nieuwe app ‘MyColruyt’ kan de klant zijn boodschappenlijstje samenstellen. Hij kan kiezen uit het volledige assortiment van zijn Colruyt-winkel door algemene termen (zoals bv koffie) of specifieke producten (bv. Graindor Mokka gemalen koffie 500 g) toe te voegen.

Hij kan ook de ingrediënten vanuit de 6.000 Colruyt-recepten in de app selecteren of producten met Rode Prijs of Extra-korting vinden.

Glutenvrij

Colruyt heeft bovendien een filter voor ‘gluten’ ontwikkeld waarmee klanten meteen zien of een recept of product van de eigen merken van Colruyt glutenvrij is. Er komen op termijn nog andere filters bij.

Personalisatie

Via de Extra-kaart van Colruyt zet de nieuwe app ook in op personalisatie. Als de klant zich aanmeldt met de kaart, kan hij zijn favoriete producten bewaren.

Hij kan ook alle actuele prijzen van zijn Colruyt-winkel consulteren en producten uit zijn gepersonaliseerde aanbiedingen of zijn laatste kasticket toe te voegen.

Open wifi in de winkel

Deze app komt er enkele maanden nadat Colruyt open wifi installeerde in bijna alle 230 Colruyt-winkels.

beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Nieuwe app van Colruyt helpt bij de boodschappen