Neckermann opent 13 winkels

neckermann

Postorderbedrijf Neckermann en online webshop D5Avenue gaan samenwerken en starten een winkelketen op. Daarvoor worden in Nederland 8 filialen van Kijkshop overgenomen en in België 5 winkels van DepotPlus.

 

 

Webshop

In 1968 startte Neckermann als één van de eerste postorderbedrijven van Nederland. Het werd al snel één van de grootste ecommercebedrijven in de Benelux tot het in 2014 failliet ging.

Na een een doorstart werd beslist om enkel te focussen op online en daar komen nu fysieke winkels bij.

Afhaalpunt

Het aanbod van deze nieuwe winkels zal bestaan uit scherp geprijsde producten voor de persoonlijke verzorging, huishoudelijke en elektronische producten, woonartikelen, fashion en bovendien ook huisdierenproducten.

Daarnaast dienen de winkels als servicecentrum en afhaalpunt voor de online bestelde producten.

Meerderheidsparticipatie

De nieuwe winkelketen is het resultaat van een samenwerking met D5Avenue. Dit werd mogelijk nadat het Amerikaanse eigenaar van de webshop, Readen Holding Corp, een meerderheidsparticipatie heeft genomen in Neckermann.

Kijkshop

Het plan is om in maart 2016 de eerste winkels te openen. Op termijn zouden er enkele tientallen winkels van Neckermann.com komen. Hiervoor nam Readen 8 filialen over van de Kijkshop dat nog over 92 adressen beschikt in Nederland. Deze specialist in éénmalige aanbiedingen is in het Antwerpse gelegen.

beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Neckermann opent 13 winkels