Nieuw Belgisch merk Belmio wordt concurrent van Nespresso

belmio nespresso bestemerken.be

Het Belgisch merk Belmio brengt aluminium koffiecapsules op de markt die passen op de Nespresso® koffiemachines. Hiervoor ontwikkelde Belmio een unieke technologie en werd een gloednieuwe fabriek gebouwd in Londerzeel.

 

 

Compatibel met Nespresso

Het nieuwe Belgische merk biedt koffiecapsules die compatibel zijn met de meeste Nespresso koffiemachines. Naast Nespresso is dit ook het geval bij volgende merken: Kitchen Aid, Latissima, Citiz, Pixie, Prodigio, Maestria, Inissia, Essenza en Magimix.

Via webshop en electrozaken

In eerste instantie zijn er 5 smaken beschikbaar (waarvan 1 cafeïne koffie). De meeste blends bestaan uit 100% Arabica-koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika.

De koffiecapsules zijn momenteel verkrijgbaar via de Belmio-webshop, SipWell en de elektrozaken Krefel, Exellent, Expert, EP en Selexion. De aanbevolen verkoopprijs is €3,29.

Sip-Well

Producent van dit nieuwe merk is Belmoca.

Belmoca werd in 2012 opgericht door de waterkoelerspecialist Sip-Well. Het idee was om koffiecapsules en bijhorend assortiment koffie-apparaten op de markt te brengen. Deze markt is echter zeer concurrentieel.

Nieuwe strategie

Nu richt het bedrijf zich tot de eigenaars van Nespresso-machines.  Hiervoor werden aluminium capsules ontwikkeld via een nieuwe technologie die wereldwijd werd gepatenteerd. In Londerzeel werd eveneens een gloednieuwe fabriek gebouwd.

beste merken » Foodtitle_li=nieuwe productentitle_li=nieuws » Nieuw Belgisch merk Belmio wordt concurrent van Nespresso