Nieuwe shake- en drinkbeker met opbergcompartiment

contigo beste merken

De Amerikaanse drinkbekerspecialist Contigo lanceert een nieuwe shake- en drinkbeker. met een geïntegreerde clip voor geld en betaalkaarten. De Shake & Go Fit Kangaroo is niet alleen een shaker voor proteïne- of andere dranken maar bevat een geïntegreerde clip voor geld en betaalkaarten. Zo kan men zonder portefeuille naar de gym.

Met opbergcompartiment

De Kangaroo is een variatie op de reeds bestaande Shake & Go FIT die een opbergcompartiment in de afschroefbare bodem bevat (voor het opslaan van proteïnepoeder, vitaminepillen, …).

Bij de Kangaroo werd het compartiment weggeborgen in de zijkant van de fles. De clip voor geld en betaalkaarten en de draaglus maken van hem dan weer de ideale reisgezel.

Shaker voor proteïne- of andere dranken

De nieuwe telg in het Shake & Go FIT gamma profileert zich ook als de ultieme shaker voor proteïne- of andere dranken. Vooreerst beschikt de Kangaroo over een grote vulmond waardoor poeder makkelijk kan toegevoegd worden zonder morsen. Zijn afgeronde bodem en de schudbal zorgen er vervolgens voor dat alle ingrediënten perfect gemixt worden.

De 100% lekvrije afsluitdop voorkomt onaangename verrassingen in de vorm van willekeurig in het rond vliegende drank.

De inhoud van de Shake & Go Fit Kangaroo  is 720 ml. De winkeladviesprijs is 24,95€.

beste merken » nieuwe productentitle_li=nieuws » Nieuwe shake- en drinkbeker met opbergcompartiment