Nieuwe smaak San Pellegrino

SAN PELLEGRINO

Het Italiaanse drankenmerk San Pellegrino lanceert een nieuwe smaak in zijn lijn van natuurlijke limonades. De bitterzoete smaak van grapefruit vind je deze zomer terug in het nieuwe San Pellegrino Pompelmo. Verkrijgbaar zowel in bolvormige flesjes en blikjes.

 

Grapefruit

Mediterrane citrusvruchten staan bekend om hun verfrissende eigenschappen. Grapefruit is daar geen uitzondering op.

In het nieuwe SanPellegrino Pompelmo zorgt de subtiele, lichtbittere grapefruitsmaak voor een verfrissende effect. Perfect als aperitief bij de komende zwoele dagen.

Fruitige dranken

Deze Pompelmo vervolledigt het assortiment van bruisende drankjes van het merk. Deze drankjes zijn geworteld in de Italiaanse traditie van dorstlessers waarbij men versgeperst citrusfruit mengt met koolzuurhoudend water en suiker.

Pionier

San Pellegrino is vooral bekend van zijn mineraalwater dat sinds 1395 verhandeld wordt. In 1932 lanceerde het zijn eigen limonades. Sindsdien bleef ‘het merk dat deel uitmaakt van de groep Nestlé,  trouw aan zijn traditie: elk stukje fruit wordt tot op vandaag nog altijd met de hand geplukt in de Siciliaanse en Italiaanse boomgaarden.

100 % natuurlijk

Anders dan bij de doorsneesoftdrinks zit er geen enkel bewaarmiddel in de Pompelmo. De limonades zijn het lekkerst goed gekoeld en verkrijgbaar in bolvormige flesjes van 20 cl en blikjes van 33 cl.