Niko en GE Vynckier lanceren website elektriciteit en veiligheid

niko vynckier website elektriciteit

Naar aanleiding van Batibouw 2014 lanceren Niko en GE Vynckier elektriciteitenveiligheid.be. Op deze website vind je niet enkel informatie rond de keuring van de elektriciteitskast maar kan je ook keuringsorganisaties contacteren.

 

 

 

Keuring elektriciteit

Bijna iedereen krijgt ooit te maken met het keuren van zijn elektriciteitskast. Je moet de elektriciteit namelijk om de 25 jaar laten keuren. Ook wanneer je je eigendom verkoopt, moet je een attest aan de koper kunnen voorleggen.

Alle info op één website

De merken Niko en GE Vynckier, actief in o.a. schakelmateriaal en elektriciteitskasten, bundelden alle informatie en tips over deze materie op een website. Op elektriciteitenveiligheid.be vind je alle info over de veiligheid en keuring van de elektriciteit in huis.

Waarop moet je letten ? Wie kan deze keuring uitvoeren? Wat als de installatie afgekeurd wordt? Voor al deze vragen is er nu één adres.

Besparen

Daarnaast is er ook een overzicht over alles wat je moet weten rond elektriciteit in huis. Per ruimte vind je b.v. een lijst waar je rekening mee moet houden en wat de gemiddelde Belg voorziet aan stopcontacten, schakelaars of dimmers.

Vind je bovendien via deze website wat je zoekt, dan kun je €40 korting krijgen op een herkeuring van je installatie.

Bron: Niko, GE Vynckier
beste merken » nieuws » Niko en GE Vynckier lanceren website elektriciteit en veiligheid