Nu ook pop up winkels van Ikea

pop up ikea

Sinds december zijn er 3 verschillende pop ups van Ikea gevestigd in het centrum van de steden Hasselt en Mons. In deze pop ups worden geen producten verkocht maar komen de 3 speerpunten van de Zweedse meubelgigant aan bod : design, eten en spelen.

Primeur in België

Het is de eerste keer dat Ikea de opening van een nieuwe winkel promoot via pop up stores. In  verschillende lokaties in de binnenstad kunnen de bezoekers kennismaken met 3 speerpunten van de woonwinkel.

Design gallerij

In de eerste pop up staat design centraal. Verschillende designstukken van het merk worden er tentoongesteld en het concept van democratische design wordt uit de doeken gedaan.

De Speelkoffer

In de tweede pop up, de ‘Speelkoffer’, kunnen kinderen zich vermaken met het speelgoed van Ikea. De kinderen kunnen er zich ook vermommen en dit moment vereeuwigen in een pasfotohokje.

Ballenbar

In de 3de pop up, de Ballenbar,  kunnen de passanten gratis proeven van 3 Zweedse specialiteiten: de gehaktballetjes Köttbullar, de kippengehaktballetjes Kycklingköttbullar en de vegetarische balletjes Grönsaksbullar.

Ikea Hasselt opent zijn deuren op 3 februari 2016 en deze van Mons op 10 februari 2016.

beste merken » Interieurtitle_li=winkels » Nu ook pop up winkels van Ikea