Ontdek hier live de Media Markt van de toekomst

media markt wilrijk

MediaMarkt pakt uit met een vernieuwde pilotstore in Wilrijk en in Eindhoven. In deze winkel van de toekomst staat beleving centraal. Zo is er een een koffiebar met een barista, een schoonheidssalon, live cooking, VR-gaming en een robot die de bestellingen draagt. Bekijk hier alvast live hoe de winkel vol innovaties er uit ziet.

 

 

In het Belgische Wilrijk en het Nederlandse Eindhoven opende Media Markt op woensdag 26 april 2017 een nieuwe pilot store. Hiermee wil de Duitse elektrogroep zijn klanten een plaats aanbieden waar men meer dan alleen zijn aankopen kan doen.

Verschillende paviljoenen

Alles is er aanwezig om zich te ontspannen en inspiratie op te doen. “Zo kan je in de keukenafdeling een lekkere cappuccino degusteren gemaakt volgens de regels van de kunst door een échte barista“, vertelt Frederik De Vetter van Media Markt
Wilrijk. “Wie dringend op zoek is naar een nieuwe look, kan terecht bij een professionele haarstylist in onze beautycorner. Voor de keukenprinsen en –prinsessen onder ons is er zelfs live show cooking.”

Focus op innovaties

Voor de nieuwste producten, prototypes en ideeën kan de bezoeker terecht in het ‘innovatielab’. Ook jonge startups uit binnen- en buitenland krijgen de kans om hun laatste en nieuwste ideeën voor te stellen aan het grote publiek. Zo kan men momenteel de nieuwste innovaties rond virtual reality in de gaming-afdeling ontdekken.

Robots die helpen

In de nieuwe winkel kan men ook op een robot botsen. Aan de ingang van de winkel verwelkomt de bekende robot Pepper van het Oostendse Zora Bots terwijl een andere robot zelfstandig bestellingen van de afdeling tot de kassa transporteert.

Bekijk hier online

Nieuwsgierig naar het nieuwe concept ? Dat kan 24 uur op 24. Men kan namelijk via de website virtueel door de winkel lopen. Interesse in een product ? Via de smartphone kan de klant een bestelling maken en die binnen de 30 minuten afhalen.

Ook service ter plaatse

Tot slot biedt MediaMarkt nog extra service aan huis. De Vetter: “Wij kunnen ons verplaatsen bij klanten die bijvoorbeeld pas verhuisd zijn en problemen hebben met de Wifi-aansluiting. En ook voor onderhoud kunnen we ter plaatse komen en dit éénmaal per jaar”.

Ook bij andere vestigingen?

Deze nieuwigheden zijn momenteel enkel te bezichtigen in Wilrijk en Eindhoven. Indien deze aanslaan bij het grote publiek, is er evenwel veel kans dat ze opgepikt zullen worden door andere vestigingen.

 

beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Ontdek hier live de Media Markt van de toekomst