& Other Stories (H&M) opent winkel in Antwerpen en Brussel

Other stories winkel

Op 16 mei opent de Zweedse modeketen & Other Stories haar eerste Belgische vestiging in Antwerpen. Op 5 juni komt Brussel aan de beurt. Het chiquere zusje van H&M werd in maart 2013 gelanceerd en biedt vrouwen een grote keuze aan schoenen, tassen, accessoires, beautyproducten en prêt-à-porter.

 

 

Antwerpen en Brussel

Bij de lancering van ‘& Other Stories’ in maart 2013 werden meteen 8 winkels geopend in Europese grootsteden als Barcelona en Londen. Op 16 mei 2014 vervoegt Antwerpen dit rijtje. De nieuwe winkel van 700m ² is gevestigd in het hart van de modestad, in de Korte Gasthuisstraat 17.

Op 5 juni opent de keten ook een winkel van 760 m² in Brussel. Deze zal uit 3 verdiepingen bestaan en gevestigd zijn in nummer 15 op de Gulden-Vlieslaan (Avenue de la Toison d’Or).

Other storiesZusje van H&M

& Other Stories is de jongste kledingketen van de H&M groep dat verder nog bestaat uit COS, Monki, Weekday, Cheapmonday en natuurlijk H&M. In vergelijking met H&M is ‘& Other Stories’ luxueus maar het blijft zeker betaalbaar. Zo zijn er reeds t-shirts verkrijgbaar vanaf 20€.

Eigen story

In de nieuwe winkel zal een vrouw alles vinden om haar eigen stijl of ‘story’ te creëren : schoenen, tassen, ready-to-wear kleding, beauty en accessoires. De collecties zijn ontworpen in de eigen ateliers in Parijs en Stockholm. De stijlen zijn divers: van een minimalistische snit tot vrouwelijke chic.

Isabelle Bois

Het merk werkte reeds samen met verschillende bekende ontwerpers als the Lake and Stars , illustrator Alyson Fox en Isabelle Bois. Deze Franse tassenontwerpster werkte eerder voor Louis Vuitton en startte in 2008 haar eigen label Regazze Ornamentali. Voor & Other Stories ontwierp ze onlangs een mini-collectie. 

 

Op de hoogte blijven? Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter of Pinterest

20 november 2013,  foto: &Other Stories

Bedankt om dit artikel te delen:
beste merken » kledingtitle_li=nieuws » & Other Stories (H&M) opent winkel in Antwerpen en Brussel