Paris XL geeft innovatieve merken online een kans

Paris Xl lanceert The Lab, een online shop-in-shop voor jonge, innovatieve merken.  Deze beautymerken zijn nergens anders verkrijgbaar op de Belgische markt,  ook niet in de winkels van Paris XL.  Het aanbod zal vanaf 1 januari bestaan uit Ciaté, Cult 5, DHC, Human+Kind, M2Beauté en Phenomé maar zal elke 3 maanden uitgebreid worden.

 

Paris XL The Lab

Vanaf januari kan men enkel op de webshop van Paris XL verschillende nieuwe beautymerken kunnen ontdekken die nog niet in België te verkrijgen zijn.

Elke drie maanden zal dit assortiment uitgebreid worden. Ook de klanten kunnen voorstellen doen van beautymerken die ze graag in The Lab zou zien verschijnen.  De webshop zal bovendien ook een consumentenpanel bevatten waar de klanten hun ervaringen met die nieuwe merken kunnen delen.

Merken

Vanaf 1 januari zijn onderstaande merken te verkrijgen via The Lab :

  • Ciaté

In elk product van Ciaté is het motto LOVE.PLAY.COLOUR verweven: de productlijn is zorgvuldig samengesteld om je make-upgewoonten te verrijken met een dosis speels plezier.

  • Cult51

Cult51 is een unieke 3D nachtcrème met een multi-actieve formule. Het staat voor 51 anti-rimpel acties met buitengewone en duurzame resultaten.

  • DHC

DHC is de nummer 1 in de onlineverkoop van cosmeticaproducten in Japan. Het heeft zijn succes te danken aan de combinatie van een innoverende geest en kwaliteitseisen waarin geen ruimte is voor compromissen.

  • Human+Kind

Human+Kind (vertaald: menselijk+goed) is een lijn van huidverzorgingsproducten van Rene Van Willigen die meerdere functies hebben en tegelijk eenvoudig in gebruik zijn. Ze bevatten bovendien uitsluitend natuurlijke actieve ingrediënten.

  •  M2Beauté

M2Beauté is een specialist in luxueuze schoonheidsproducten. Zo stimuleert het ‘eyelash activating serum’ de natuurlijke groei van de wimpers. Het ‘eyebrow renewing serum’ renegeert dan weer dunne wenkbrauwen of wenkbrauwen waaraan te veel werd geëpileerd.

  • Phenomé

De natuur is de inspiratie voor Phenomé. Deze producten zijn gemaakt met behulp van pure botanische extracten gecombineerd met levende plantenwateren.

Phenomé producten bevatten nooit parabenen, ftalaten, SLS ( sodium lauryl sulfaat), SLES ( sodium laureth sulfaat), minerale oliën, siliconen, PEGs, glycolen, ethanolamines, lanoline, synthetische kleurstoffen en geurstoffen noch dierlijke ingrediënten.

Bron & foto: Paris XL
beste merken » anderetitle_li=nieuws » Paris XL geeft innovatieve merken online een kans