Pop up store in Gent voor chemopatiënten

Wendy Rosseel

De webshop Rosettelavedette.com opent een pop-up store voor een speciale doelgroep: modebewuste mannen en vrouwen die hun haar verliezen door chemotherapie. Zij kunnen er terecht voor kleurrijke sjaaltjes en mutsjes en kunnen genieten van gratis verwenmomenten.

 

Zelf ervaren

De oprichtster van de Rosettelavedette.com, Wendy Rosseel,  was 34 jaar oud toen ze haar haar verloor door de chemotherapie. In de winkels vond ze niets dat haar 100% beviel, waarop haar  moeder de naaimachine bovenhaalde.

Ze stikte een serie wikkelmutsen in Wendy’s favoriete kleuren, zonder elastiek, velcro of vervelende stiksels.

wendy rosseel Rosette VedetteSterke vrouwen

Wendy ging hierna in zee met een confectiebedrijf en opende haar  webshop: Rosette la Vedette. Genoemd naar haar grootmoeder, een sterke vrouw vol levenslust die de bijnaam la Vedette had.

Fashion verenigen met comfort

Wendy koos ervoor om de pop up store tijdens de maand oktober te openen want in deze maand wordt borstkanker extra onder de aandacht gebracht.

De wikkelmutsen, voorgevormde sjaals, mutsjes en slaapmutsjes van Rosette La Vedette zijn verkrijgbaar in modieuze, kleurrijke tinten, want felle kleuren geven chemopatiënten vaak een energieker gevoel dan sombere kleuren.

Door de chemotherapie kan de hoofdhuid extra gevoelig zijn. Daarom zijn de mutsjes en sjaals gemaakt uit zachte stoffen, zonder schurende naden en vervelende stiksels en elastieken, zodat de hoofdhuid niet irriteert. De prijs ervan varieert van 14,50 tot 42,95 euro.

Nu ook voor mannen

Ook mannen kunnen nu bij Rosette La Vedette terecht. De collectie bestaat uit drie zachte ‘petjes’ voor heren.

Het is eigenlijk een ultrazacht mutsje dat de stoere looks van een petje heeft, zodat het de hele dag op kan blijven zonder dat het gaat irriteren. Zelfs tijdens het rusten, voelt het comfortabel aan.

Verwenmomenten

Bezoekers zijn in de pop up shop niet alleen welkom voor de mutsjes maar kunnen zich ook in de watten laten leggen tijdens verschillende verwenmomenten.

Professionals geven styling- en kleuradvies en tijdens de make-up sessies krijgen klanten talrijke tips en tricks voor een frisse look.

Bovendien geeft Wendy zowel persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste model en de juiste kleur als tips over hoe te dragen en te combineren. De feelgoodfactor staat bovenaan het lijstje bij Rosette La Vedette.

Geef een reactie

beste merken » kleding » Pop up store in Gent voor chemopatiënten