Primark : volgen na Hasselt en Gent nog filialen?

primark brussel gent hasselt

Na Brussel komt er een filiaal van de Ierse winkelketen Primark in Gent en in Hasselt. De winkel van Gent opent op 12 augustus en wordt dubbel zo groot als die in Brussel. Er zijn bovendien plannen voor nog meer filialen in ons land.

 

 

 

Van Ierland tot Portugal

De bekende budgetkledingketen Primark zet zijn expansie verder in Europa. Sinds de opening van de eerste winkel in 1969 in Dublin, volgden winkels in  Groot-Brittannië, Spanje (2006), Nederland (2008) , Portugal, Duitsland en België (2009).

In ons land was Primark eerst aanwezig in Luik om in december een tweede vestiging te openen in Brussel.

Primark  Gent 

Op 10 december opende de winkelketen zijn deuren in de Nieuwstraat in Brussel. Het Brusselse filiaal is 3.000 m² groot en is hiermee kleiner dan de 4.500 m² die de winkel van Gent zal tellen. De Gentse winkel zal dan ook over een groter assortiment kledingstukken en accessoires beschikken.

Primark Gent zal gehuisvest worden op de hoek van de Langemunt en de Vrijdagsmarkt en opent zijn deuren op 12 augustus 2015. De opening was gepland voor april, maar werd dus uitgesteld.

Hasselt

Op 28 mei volgt de derde Vlaamse winkel op het Molenpoortplein in Hasselt. Mogelijk komen er nog meer filialen in ons land.

“België telt elf miljoen inwoners. Dat is een gigantische markt” klinkt het bij Primark.

Als mogelijke vestigingsplaatsen worden Charleroi, Antwerpen en Genk genoemd.

De winkel in Charleroi zou in 2016 de deuren openen.

Datzelfde jaar zou er een winkel komen op de Meir in Antwerpen en er zijn geruchten dat er plannen zijn voor een tweede Limburgse vestiging in Genk.

Merk van Robbie Williams

Primark verkoopt vooral modieuze kledij aan een voordelige prijs. Deze kleding is speciaal ontworpen voor de winkelketen dat het onder zijn eigen merken verdeeld. Ook het failliete kledingmerk Farrell van Robbie Williams vond onderdak bij de Ierse keten. Naast mode kan men bij Primark ook terecht voor huishoudartikelen, accessoires, beautyproducten en snoep.

Bedankt om dit bericht te delen !
Volg ons op facebook, twitter of pinterest.
beste merken » kledingtitle_li=nieuws » Primark : volgen na Hasselt en Gent nog filialen?