Fun wil samen met Fundoo grootste worden

fun beste merken be

Speelgoedwinkels Fun en e-commerce bedrijf Fundoo bundelen de krachten. De nieuwe groep wil de grootste vrijetijdsketen van België worden. Fundoo beschikt over 25 webshops in vrijetijdsplezier. Zwembadstore.be, barbecueplanet.be en trampolineplanet.be zijn hier enkele van.

 

Fun

Fun is één van de grootste spelers in de Belgische vrijetijdsmarkt. Momenteel telt Fun 32 winkels en stelt het 350 mensen te werk. Het assortiment bestaat uit speelgoed, babyartikelen, multimedia, tuinmeubelen en zomerartikelen, school en seizoensproducten.
Het verhaal van Fun start in 1925 wanneer de echtegenote van Alfons Coeman een winkeltje van schoolartikelen start. In het jaar 2000 en 2001 groeit het aantal winkels van 4 naar 15.

Fundoo

Met meer dan 25 webshops is Fundoo één van de grootste online specialisten uit Vlaanderen. Het verkoopt vooral outdoor fun en de doe-het-zelf. Het bedrijf is dan ook ontsproten uit de bekende doe-het-zelfzaak De Waele uit Nevele. Zoon Sven De Waele zag evenwel meer toekomst in e-commerce en startte in 2009 zijn eerste eigen webshop: Zwembadstore.be. Vele webshops volgden en in 2013 opende hij samen met zijn broer Joeri een showroom  om de producten van dichterbij te bekijken en te testen.

Nieuwe mogelijkheden

Met de samenwerking wil Fun zijn achterstand in de online verkoop verkleinen. Jean Paul Descheemaeker, CEO van de nieuwe groep, beklemtoont dat vooral de klant met deze samenwerking wint. Straks kan de klant alle mogelijke productinformatie raadplegen waar en wanneer hij wil en meteen checken of het product op voorraad is in de dichtstbijzijnde winkel. Daarbij heeft hij steeds de keuze tussen aankoop in de winkel, click-&-go in een winkelpunt of thuislevering.

 

Bron: Fun, foto: bestemerken.be
beste merken » kidstitle_li=nieuws » Fun wil samen met Fundoo grootste worden