Spiderman in leuk Evian-filmpje

evian spiderman reclamespot baby and me

Evian lanceert een vervolg op zijn populaire reclamefilmpjes over baby’s. Nu is het aan de beurt aan Spiderman om zijn mini-versie te ontmoeten. Deze leuke reclamecampagne zal ongetwijfeld ook weerddruk bekeken worden maar zorgt het deze keer wel voor extra verkoop ?

 

 

Dansende Baby’s

Evian heeft reeds een rijke traditie in reclamefilmpjes over baby’s. In 1998 lanceerde het Franse watermerk een eerste spot met zwemmende baby’s die tal van kunstjes uithaalden.

In 2009 volgde een nieuwe versie met deze keer rolschaatsende baby’s. Het spotje werd online meer dan 75 miljoen bekeken en is hiermee één van de populairste reclamefilmpjes ooit. Verrassend genoeg zorgde dit niet voor een omzetstijging van het watermerk. Integendeel, de verkoop daalde gemiddeld met 25% ! De link tussen drinkwater en dansende baby’s was voor velen blijkbaar te vergezocht.

Spidermanfilm

In 2011 startte Evian een nieuwe campagne. In ‘Baby & Me’ zien volwassenen zichzelf als baby in een winkelruit waarna ze elkaars dansmoves imiteren.

In aanleiding van de release van de nieuwe Spidermanfilm krijgt dit reclamespotje nu een vervolg met de superheld in de hoofdrol. En ja, ook in deze versie is er een dansbattle tussen de volwassene en zijn miniatuurversie. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

 

beste merken » nieuws » Spiderman in leuk Evian-filmpje