Stapelbaar bestek van Alessi

Alessi Eat It Wiel Aerts stapelbaar

De toonaangevende Nederlandse architect Wiel Arets heeft zijn eerste bestek voor Alessi ontworpen. Eat.it heeft een moderne look en is vlak van vorm. Dit maakt mogelijk de verschillende onderdelen te stapelen.

 

 

Wiel Arets

Wiel AretsWiel Arets is één van de bekendste architecten van Nederland. De stijl van de Limburger is minimalistisch, sober en geometisch. Hij ontwerpt niet alleen gebouwen zoals politiestations en bibliotheken maar ook gebruiksvoorwerpen voor Alessi.

Alessi

Tegenwoordig kennen we Alessi vooral van de kleurrijke designaccessoires maar het Italiaanse designmerk heeft een lange geschiedenis op het vlak van staalverwerking. Horecaklassiekers zoals de stalen koffiekan of de broodmand van draadstaal zijn allemaal ontwerpen van Alessi.

Eat.It

Arets nieuwste ontwerp voor Alessi is het bestek Eat.it. Hij bracht het bestek terug naar de essentie: lineair, elegant, flexibel. De fijne, glooiende lijnen van de vorken, messen en lepels nodigen uit om ze op te pakken. Het glimmende staal kreeg geen versieringen mee, zodat het niet afleidt van datgene waar het eigenlijk om draait: genieten met familie en vrienden.

Stapelbaar

Het bestek is vlak van vorm. Dit zorgt ervoor dat men het op elkaar kan stapelen en zo zijn tafel op een originele manier kan dekken.

Bestek Eat.it is gemaakt van 18/10 roestvrij staal en heeft als extra toevoegingen aan de set lange latte macchiato- en mokkalepels, een taartschep, een spaghettivork, een opscheplepel voor risotto en een botermes.

Bron: Alessi
Fan van merken ? Volg ons op Twitter of Facebook

 

Geef een reactie