Zoekertjessite profiteert van Zeeman-stunt

zeeman trouwjurk beste merken

Enkele uren nadat Zeeman een trouwjurk van 29.99€ aanbood, was die reeds uitgeput. Een stunt waarvan de zoekertjessite Marktplaats onrechtstreeks ook van profiteerde.

 

Eigen ontwerp van Zeeman

Met deze éénmalige actie wou Zeeman naar eigen zeggen bewijzen dat een trouwjurk niet de duurste kledingsuitgave van je leven hoeft te zijn. De winkelketen ontwierp dan ook zelf deze jurk.

4 maten

Om alles zo eenvoudig mogelijk te houden, werd gekozen om deze enkel in 4 maten aan te bieden. Om altijd een mooie pasvorm te hebben, werd in de top een beetje stretch verwerkt. De klanten wordt ook aangeraden de rok zelf op de juiste lengte in te korten.

4 lagen

Zeeman koos voor stoffen die niet duur zijn, maar er wel mooi uitzien. De rok is in vier lagen opgebouwd: één laag glanzend satijn en drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. 
Door de plooien in de rok valt de jurk heel vrouwelijk.

Slechts 1500 stuks

De jurken worden sinds dinsdag per 500 stuks verkocht via de Nederlandse webshop van Zeeman.

Al snel waren de eerste 1000 exemplaren uitverkocht en is het nu wachten op de laatste 500. Dan is de voorraad op want er werden enkel 1500 stuks gemaakt.

300€ op Marktplaats

Inmiddels werden reeds exemplaren aangeboden op het zoekertjessite Marktplaats voor prijzen tot 300€. De zoekterm ‘trouwjurk Zeeman’ is volgens Marktplaats in 1 dag tijd 55.000 keer ingetoetst.

Dit is meer dan het woord ‘gratis’ en dit is zeer uitzonderlijk volgens de woordvoerder van de zoekertjessite.

Fan van merken ? Volg ons op facebook en twitter.

Bronnen: Zeeman & De Telegraaf
beste merken » kledingtitle_li=winkels » Zoekertjessite profiteert van Zeeman-stunt