Suitable wil winkel in Antwerpen

suitable antwerpen

Nadat Suitable sinds 2011 een Belgische webshop heeft, plant het om volgend jaar een winkel te openen in Antwerpen. De Nederlandse keten van mannenkledij heeft bovendien nog plannen.

Antwerpen

Volgens Raoul van Dun is België een ideale springplank om te testen of het Suitable-concept in het buitenland aanslaat.” Alleen al de taal is een interessant verschil met Nederland. Als Belgen het hebben over een vest, gaat het in Nederland toch echt over een blazertje” vertelt de oprichter van Suitable aan Retailwatching.

Nieuw concept

Ondertussen telt Suitable 12 vestigingen in Nederland. Ook in Amsterdam zijn er plannen voor een nieuw filiaal. Dat zou dan de tweede vestiging van Suitable in de stad zijn.

Het pand is nog niet eens voorhanden maar Raoul van Dun droomt van een verrassende winkel. “Alleen al qua locatie en assortiment. Het wordt conceptstore-achtig.”

Aangepast aan de klant

Ook online heeft de winkelketen veel plannen. Zo wordt momenteel een systeem getest waarbij de klanten op de website een gepersonaliseerde homepage en assortiment te zien krijgen. Het is de bedoeling om dit voor het einde van dit jaar breed uit te rollen.

De volgende stappen zijn het personaliseren van kleur, maat en pasvorm.

Ook in de winkelvloer

Deze persoonlijke aanpak  is volgens Van Dun ook mogelijk in de winkels. Indien het winkelpersoneel weet welke producten een klant online heeft gekocht, dan kan hij producten adviseren die daarbij passen.

Deze extra service is technisch gezien mogelijk maar volgens Van Dun is het de vraag of de klanten dit zouden accepteren.

Bronnen: retailwatching.nl en Suitable

Een hart voor merken , volg ons op Facebook !
beste merken » nieuws » Suitable wil winkel in Antwerpen