Thee in roerstaafjes van Bistrotea

bistrotea beste merken

“Make tea simple”. Met die slogan lanceert Bistrotea theesticks of roerstaafjes op de Belgische markt. De inhoud van één staafje is precies gedoseerd voor 1 kopje thee. Handig is eveneens dat het theestaafje als lepeltje dienst doet.

 

 

 

Theesticks

Gedaan met theezakjes die lekken, uitgewrongen theezakjes, builtjes die schoongemaakt moeten worden, onhygiënische toestanden…. De theesticks van het Zwitsers merk Bistrotea zorgen voor een groot gebruiksgemak. De theestick in heet water, even wachten en roeren en je thee is klaar.

Thee uit Sri Lanka

Het assortiment van Bistrotea is erg ruim. Er is groene, zwarte en rode thee, alsook een fruitinfuus en een kruideninfuus. De zorgvuldig geselecteerde theeblaadjes worden in Sri Lanka vers geplukt en ter plaatse verwerkt.
Na toevoeging van de natuurlijke aroma’s wordt de thee verpakt in een speciaal ontwikkelde , geperforeerde folie. Deze folie is neutraal, neemt geen smaken op en is recycleerbaar. Pas wanneer de stick  in heet water wordt geplaatst, geven de blaadjes al hun aroma’s en smaken af tot een geurige thee.

Richtprijs vanaf € 3,99 voor een doosje van 16 sticks, o.a. te vinden bij Delhaize.

Nieuwigheden ? Word fan van onze Facebookpagina of volg ons op Twitter.