Uniqlo ook in Wijnegem Shopping Center

uniqlo antwerpen

Uniqlo opent een tweede winkel in België. Vanaf de lente van 2016 zal men de Japanse modeketen ook in het Wijnegem Shopping Center vinden. De eerste Belgische vestiging opende in oktober 2015 op de Meir in Antwerpen. Er zijn nog plannen om verder uitbreiden in België en Europa.

 

LifeWear

Sinds 1984 staat het Japanse Uniqlo synoniem voor degelijk ontworpen, betaalbare kwaliteitskleding.  De focus ligt op draagcomfort voor elke dag. ‘LifeWear’ is de naam dat de keten zijn kleding geeft.

Topartikelen zijn ultralichte donsjassen, extra fijne merinos- en kasjmiertruien, ‘Heattech’ en jeans. In de eenvoudigste ontwerpen gaan vaak de meest doordachte en moderne details schuil.

Wereldwijd

Uniqlo heeft wereldwijd meer dan 1.600 winkels in 17 landen, waaronder Japan, Australië, België, China, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen, Rusland, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Na Antwerpen ook Wijnegem

In oktober 2015 opende de eerste Belgische vestiging in Antwerpen. In het voorjaar 2016 komt er dus een tweede bij.

Hiervoor zoekt Uniqlo voltijdse en deeltijdse medewerkers aan op alle niveaus. De vacatures vind men op www.fromtokyotoantwerp.com

Zot van merken ? Volg ons op Twitter en Facebook.
beste merken » kledingtitle_li=winkels » Uniqlo ook in Wijnegem Shopping Center