WE Fashion opent gloednieuw concept in Gent

WE fashion beste merken

WE Fashion heropent een compleet vernieuwde store in de Veldstraat in Gent. De nadruk ligt er op inspiratie. Het bedrijf speelt hiermee in op het veranderende winkelgedrag van zijn klanten.

Nieuw winkelgedrag

De vernieuwde winkel in Gent moet een inspirerende omgeving zijn die fashion uitademt. Inspiratie is namelijk hetgene wat klanten zoeken wanneer ze een winkel bezoeken. De aankoop zelf gebeurt dan weer steeds meer online.

Omnichannel-strategie

Als antwoord op dit nieuw winkelgedrag heeft WE Fashion zijn ‘omnichannel’-strategie aangepast. Begin november kondigde de groep een investering van 15 miljoen € aan om zijn klantenbinding te versterken, de filialen aan te passen en de online shop uit te breiden.

Gratis thuislevering

Hierbij wil WE Fashion de klant zowel in de winkel, online of in de reclamecampagnes steeds dezelfde ervaring bieden.

Zo krijgt de klant bijvoorbeeld ook in de shop een online beleving. Stuks die niet voorradig zijn, bestelt hij of zij er met één druk op de knop via de WE Fashion app of via de kassa. De volgende dag krijgt de klant die bestelling dan gratis thuis geleverd.

Veldstraat

De vernieuwde WE Fashion store bevindt zich in de Veldstraat 48 in Gent en heeft een winkeloppervlakte van 738m². Op de gelijkvloerse verdieping zijn de collecties WE Women, Boys en Girls te koop. De WE Men kleding bevindt zich op de eerste verdieping.

beste merken » kledingtitle_li=winkels » WE Fashion opent gloednieuw concept in Gent