Weekday, sportieve keten van H&M naar Antwerpen

weekday hm antwerpen belgie

Weekday, de streetwearketen van de H&M-groep, opent op 18 november 2016 een eerste winkel in ons land. Na & Other Stories, COS en H&M is dit het 4de label van de Zweedse kledinggigant dat ons land aandoet.

 

Kammenstraat

Op 18 november opent de eerste Belgische Weekday de deuren. Als locatie werd de Kammenstraat 36 in Antwerpen gekozen. Tot april was dit het adres van de bekende kledingzaak Fish & Chips die iets verderop in de straat een nieuwe winkel opende.

18 landen

Weekday werd in 2002 opgericht en heeft momenteel vestigingen in 6 landen (Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en Noorwegen). Via haar webshop heeft de keten echter klanten in 18 landen.

Weekday-stijl

Weekday staat voor moderne, sportieve kleding voor mannen en vrouwen. De stijl is minimalistich en Scandinavisch. Daarnaast is er ook een sterke focus op denim.

Naast het eigen label MTWTFSS Weekday vind je er ook andere merken zoals Cheap Monday (dat tevens tot de H&M-groep behoort), Kenzo, Dr. Martens, Vans en Birckenstock. Daarnaast is er ook een selectie van tweedehands kleding.

Op de hoogte blijven ? Volg ons via facebook
beste merken » kledingtitle_li=nieuws » Weekday, sportieve keten van H&M naar Antwerpen