Fun opent met ‘Yess!’ een nieuw discountconcept

yess! bestemerken.be

Op 24 maart opende in Roeselare de eerste vestiging van Yess! geopend. Dit nieuwe winkelconcept richt zich vooral op een vrouwelijk publiek en bestaat uit een groot aanbod van ‘fast moving consumer goods’. De bedoeling is om dit jaar nog 2 extra filialen te openen.

Broertje van Fun

Yess! is het geestekind van Bart Coeman. Samen met enkele vennoten besloot de bestuurder van de speelgoedketen Fun een nieuw concept op te richten met producten voor dagelijks gebruik.

Fast moving consumer goods

Het assortiment van Yess is dan ook zeer divers en bestaat o.a. uit fashion accessoires, personal care, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, gift, electronics, batterijen, snoep,…

Ook seizoensartikelen

Naast dit permanente aanbod wordt ook seizoensartikelen aangeboden zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer en kerstartikelen in het najaar.

Lage prijzen

Omdat Yess! zich vooral op prijs profileert, vind je er geen merken.  “We geloven heel sterk in discount” zegt Bart Coeman, “ We stelden dan ook collecties samen die kunnen ijveren met deze van de merken maar wel beter geprijsd zijn. ”

Webshop

De eerste winkel is gelegen op de de Brugsesteenweg in Roeselare en is bijna 900m² groot. In april volgt dan de webshop en later dit jaar nog 2 extra filialen: één in Oost-Vlaanderen en één in Vlaams-Brabant.

 

Benieuwd naar Yess ? Bekijk foto's van de winkel op onze Pinterest-pagina
beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Fun opent met ‘Yess!’ een nieuw discountconcept