Zalando organiseert eerste Blogger Awards in België

Zalando Blogger Awards Belgie

In opvolging van eerdere Blogger Awards edities in Nederland en Duitsland, organiseert de online retailer in oktober ook een blogger awards in België. Hiermee wil Zalando de Belgische fashion bloggers onder de aandacht brengen.

 

Drie awards

Tijdens de Zalando Blogger Awards worden drie awards uitgereikt: de People’s Choice Award, de Newcomer Award en de Jury Award.

Om kans te maken op de People´s Choice Award moeten de bloggers ervoor zorgen dat zoveel mogelijk lezers op zijn of haar blog stemmen.

De Jury Award wordt bepaald door een gerenommeerde jury, bestaande uit fashion en media specialisten uit de Belgische en Nederlandse modewereld. Bij de selectie van de winnaar wordt gelet op professionaliteit, creativiteit en originaliteit. Ook de interactiviteit en de capaciteit om de laatste trends vast te leggen en tevens de toekomstige trends te voorspellen spelen een belangrijke rol.

De Newcomer Award wordt uitgereikt aan een aanstormend talent binnen de fashion blogger scene, die met zijn of haar blog in een tijdbestek van maximaal 2  jaar veel lezers heeft weten te bereiken. Deze award wordt ook door de fashion jury bepaald.

Prijzen

De prijzen die de bloggers kunnen winnen zijn onder andere een jaar lang gratis shoppen t.w.v. € 1.200 bij Zalando. De jury award winnaar mag daarnaast ook gedurende twee weken een gastblog bijhouden op Belmodo.tv.

De Zalando Blogger Awards vindt plaats op 16 oktober in Antwerpen.

Zich inschrijven kan via deze link, stemmen hier.

 

Bron en foto’s: Zalando. 

Zich inschrijven kan via deze link, stemmen hier

Geef een reactie

beste merken » kleding » Zalando organiseert eerste Blogger Awards in België