Gezonde kant-en-klare maaltijden van Pascal Naessens bij Delhaize

delhaize_pascal naessens

Delhaize lanceert in samenwerking met Pascale Naessens 4 kant-en-klare maaltijden. Het ‘Pure’ assortiment bestaat uit 4 gezonde maaltijden : 2 op basis van vlees en 2 vegetarische opties. De gerechten bevatten geen toevoegingen en bewaarmiddelen.

 

 

Zoals Sergio

Al bijna 20 jaar doet Delhaize geregeld een beroep op bekende chef-koks om voorbereide schotels samen te stellen. Zo verbonden eerder o.a. Yves Mattagne, Sergio Herman en Peter Goossens zich met de winkelketen. Nu voegt Delhaize Pascale Naessens aan deze lijst toe.

Gezonde maaltijden

“Een samenwerking met Delhaize aangaan, is een logische en bewuste volgende stap in mijn culinaire loopbaan” vertelt Pascale Naessens.” Niet alleen is Delhaize mijn favoriete supermarkt, wij hebben ook heel wat waarden gemeen. We zetten beiden mensen aan om gezondere eet- en leefgewoonten aan te nemen en werken stuk voor stuk met kwaliteitsvoeding.”

Tendens naar meer groenten

De keuze van Delhaize om in zee te gaan met gezondheidsicoon Pascale Naessens is geen toeval. Belgen zijn namelijk steeds meer op zoek naar lekkere en evenwichtige maaltijden.

Hierbij is het aandeel aan groenten steeds groter. Ook Naessens had een visie: alleen volwaardige voedzame ingrediënten, zonder geraffineerde suikers, toevoegingen of bewaarmiddelen en bovenal moesten de maaltijden bijzonder lekker zijn.

Vlees & vegetarisch

Meer dan een jaar later en na veel vergaderingen is het dan zo ver.  Het ‘Pure’ assortiment bestaat 4 bereide maaltijden geïnspireerd op recepten uit de ‘Puur’ kookboeken van Naessens.
Op deze manier kunnen Delhaize-klanten in minder dan 3 minuten en zonder moeite lekkere kant-en-klare maaltijden op Pascale’s wijze op tafel toveren. Twee gerechten zijn op basis van vlees (één met kip en één met zuiver varkensgehakt) en twee vegetarische opties.

In de oven opwarmen

Verder bestaan de schalen van de maaltijden uit minimum 50% gerecycleerd materiaal en kunnen ze extreme temperaturen aan (van – 20°C tot 220°C). Ze mogen dan ook meteen vanuit het diepvriesvak in de microgolf of zelfs in de oven worden opgewarmd. Dat is uitzonderlijk voor bereide maaltijden.

Vanaf 27 oktober kunnen deze gerechten gekocht worden in de rekken van de Delhaize-winkels, elk voor 5,99 euro. Het zijn telkens porties voor 1 persoon.

beste merken » Food » Gezonde kant-en-klare maaltijden van Pascal Naessens bij Delhaize