Lidl opent afhaalpunten in Evere, Ekeren en Hamme

lidl afhaalpunten bestemerken

In 3 Lidl-vestigingen werd een afhaalpunt geopend voor bestellingen geplaatst via de webshop van de supermarktketen. Ook pakjes van andere leveranciers kunnen er worden ontvangen en verzonden.Bovendien ontvangt elke klant een korting van 20% op groenten en fruit in de winkel.

 

3 afhaalpunten

Klanten van de webshop van Lidl kunnen voortaan hun online-aankopen van non-foodproducten afhalen in 3 afhaalpunten. Deze bevinden zich op de parking bij de winkels van Ekeren en Hamme en in de inkom van de winkel in Evere. Ze bestaan alle drie uit 58 lockers en zijn geschikt voor de opslag van 90% van de artikels aangeboden op de online Lidl-Shop.

Praktisch

Na de klant zijn bestelling heeft betaald op lidl-shop.be, ontvangt hij een bestelnummer. Bij aankomst van de bestelling wordt hij verwittigd via e-mail en hoeft hij enkel de bestelcode voor te leggen aan de terminal van het afhaalpunt. De bestellingen kunnen worden afgehaald tijdens de openingsuren van de winkels.

Cubee

De supermarktketen heeft gekozen voor het lockersysteem van Cubee. Cubee is het resultaat tussen de samenwerking tussen Bpost en het Nederlandse bedrijf de Buren. Dit netwerk bestaat momenteel uit 150 pakjesautomaten maar Cubee mikt op meer dan 450 pakjesautomaten tegen eind 2018 in België.

Ook via een andere webshop

De keuze van Lidl voor Cubee biedt dan ook de mogelijkheid om pakjes te verzenden of te ontvangen via een webshop van andere leveranciers. Het is ook de bedoeling om bestellingen geplaatst via de online Lidl-Shop af te kunnen leveren in andere Cubee-afhaalpunten.

Levertermijn van 48 uur

De Lidl webshop biedt een exclusieve selectie non-foodproducten tegen voordeelprijzen zoals keukengerei, kleding, tuinartikelen of wijn.
Wat de leveringstermijn (48 u.) en de verzendkosten (€ 2,99 per levering) betreft, gelden dezelfde voorwaarden als voor de webshop. De klant recupereert de verzendkosten via een korting van 20% op fruit en groenten in de winkel.

Evaluatie na 1 jaar

Na een periode van een jaar wordt het project geëvalueerd. daarna zullen we het verder uitwerken op basis van hun feedback. De huidige locaties van de Cubee pakjesautomaten vind je terug op www.cubee.be

 

Fan van merken? Volg ons op Facebook of via onze nieuwsbrief!
beste merken » nieuwstitle_li=winkels » Lidl opent afhaalpunten in Evere, Ekeren en Hamme