Luceplan breidt lampencollectie ‘Otto Watt’ uit

otto watt

Het designmerk Luceplan breidt zijn collectie lampen ‘Otto Watt’ uit met verschillende nieuwe versies. Naast een stijlvolle witte versie komt er ook een XL-vloermodel, een charmante clipsversie en een wandversie met arm.

 

 

Otto Watt

In 2011 tekenden ingenieur Alberto Media en architect Paolo Rizzatto de ‘Otto Watt’-lamp voor het Italiaanse designmerk Luceplan. De Otto Watt is een slanke, handige lamp die je zowel op je bureau als op het nachtkastje kan plaatsen.

Later volgde ook een armloze muurversie en vandaag is Otto Watt uitgegroeid tot een volwaardige familie.

Nieuwe versies

De klassieker bestaat voortaan ook in een witte versie (€219), een vloermodel (€374), een clipversie (vanaf €165) en een wandversie (vanaf €219).

Deze lampen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Zo is de tafellamp voortaan ook te koop in het wit.

Energiezuinig

De naam van de lamp is dan ook niet zomaar gekozen. Otto is ‘acht’ in het Italiaans en dit is het aantal Wattage waarmee deze lamp werkt. De energiezuinige Otto Watt werkt dan ook met ledverlichting.

Vele mogelijkheden

Om ervoor  te zorgen dat de led-lampen niet te heet worden, is de kop uitgerust met koelribben die de warmte van de lamp afvoeren. Je kan de kop dan ook 360 graden draaien zonder je vingers te verbranden.

Je kunt de leds bovendien ook dimmen en van lichtkleur laten veranderen. Naargelang je voor warm of koud wit kiest, schep je dan ook een heel andere sfeer.

Bron: Luceplan

Interesse in merken ? Volg ons op Twitter of Facebook