Nieuw Belgisch modelabel O’rèn enkel online verkrijgbaar

O_ren_beste merken

De lancering van O’rèn, het nieuw modelabel van Michael Wauman en Nathan Murillois is een waar huzarenstukje geworden.  Ze besloten dan ook hun eerste collectie exclusief te verdelen via hun website. Snel zijn, is hierbij de boodschap want van elk model bestaan er maar 20 stukken.

 

Dierenprints in pure lijnen

Het nieuwe Belgische label ontleent zijn naam aan het Japanse o’ren, wat letterlijk ‘puur’ betekent. Michael Wauman en Nathan Murillo gingen dan ook op zoek naar een vrouwelijke en verfijnde look in pure lijnen. Hierbij speelden ze met dierenprints in een mix van zwart en ecru.
Grafische en dierlijke prints behoren volgens de heren reeds jaren tot de favorieten bij vele vrouwen.  De combinatie ecru/zwart zorgt dan weer voor de stijlvolle, tijdloze look.
Het resultaat zijn 7 verschillende looks die men onderling kan combineren tot 14 silhouetten.

 

100% Belgisch

Michael Wauman en Nathan Murillo leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan de Mode Academie van Sint-Niklaas. Al snel vonden ze elkaar in een gezamenlijke stijl. Na hun studies ging elk zijn eigen weg als stylist. De drang om zelf te creëren, bracht hen uiteindelijk terug samen.

Exclusief online

Omdat de mannen kwaliteit en pasvorm zeer belangrijk vinden, kozen ervoor om met een Belgisch atelier te werken. Zo konden ze op amper 3 maanden hun nieuw concept vertalen in een Ready To Wear collectie.  Tijd om het reguliere verkoopkanaal te verkennen, was er evenwel niet meer. De ontwerpers kozen dan maar om hun eerste collectie zelf te verkopen op renstore.bigcartel.com. De oplage is wel erg beperkt: 20 stukken en dit vanaf 16 december. Allen daarheen, of ‘Banzai’ zoals ze in Japan zeggen…

Bron en foto's: O'Rèn, bestemerken.be

Fan ? Deel dit nieuwe merk met je vrienden en familie : 

beste merken » kledingtitle_li=nieuws » Nieuw Belgisch modelabel O’rèn enkel online verkrijgbaar