Véronique De Kock promoot toilet

Geberit Véronque De Kock

In een filmpje op de website van Geberit polst Véronique De Kock naar de toiletgewoonten van de Vlaming. Hiermee promoot ze een nieuw  toilet dat met een douchestraal het achterste reinigt. Warm water biedt volgens Geberit een zachtere en betere hygiëne dan toiletpapier. Sommige modellen beschikken namelijk over verschillende wellnessfuncties.

Geberit

In vijf Belgische steden peilde Véronique De Kock hoe de gewone man zijn achterste afveegt. Hierbij gaf ze uitleg over het nieuwe toilet aan de omstaanders en kon iedereen samen met Véronique op de foto.

“Geberit is al jaren een klant waarvoor ik presenteer”

In Story vertelt Véronique dat ze reeds lang voor het 140 jarig merk werkt. “Ik lanceer dus ook al hun nieuwe modellen. De actie die we nu dus hebben gedaan, was voor de AquaClean die met water reinigt. Blijkbaar is dat systeem niet zo bekend in België en wilden we dus peilen naar de Belg zijn gewoonten. Het zijn geen spotjes voor de tv. Ze zijn enkel via de site van Geberit te bekijken.”

AquaClean

Op zich is een wc met een ingebouwde douchefunctie niet nieuw. Tot 2008 verdeelde Geberit de Balena waarna ze het gamma actualiseerden en nieuwe modellen ontwikkelden. In 2012 bracht Geberit dan deze nieuwe generatie wc’s op de markt in België, Denemarken en Noorwegen.

Douche-arm

geberit AquaClean armOp het eerste zicht  verschilt de AquaClean niet van een gewone wc. Het gebruik is ook hetzelfde maar wat erna gebeurt, is anders. Met een druk op de knop komt er een verborgen douchearm tevoorschijn en wordt het onderlichaam gereinigd met een warme waterstraal. Deze reiniging is volgens het Zwitsers merk grondiger en zachter voor de huid dan het gebruik van toiletpapier.

Wellness-toilet

Hygiëne is niet de enige factor waarmee men de AquaClean promoot. Sommige modellen beschikken namelijk over functies zoals een stimulerende massagestraal, een zachte ladydouche, automatische geurextractie, een droging met warme lucht  en zelfs over een afstandsbediening. Het nieuwste model, de AquaClean Sela, werd vormgegeven door de bekende designer Matteo Thun.

Vanaf een paar honderd euro

Het assortiment van AquaClean bestaat ook over wc-zittingen met een douchestraal die men ook op gewone wc’s kan installeren. Een wc-zitting met de belangrijkste basisfuncties is beschikbaar vanaf een paar honderd euro. Het topmodel waarbij de techniek in de wc-pot is geïntegreerd, kost een paar duizend euro.

 

Bron en foto’s : Geberit
beste merken » Interieurtitle_li=nieuws » Véronique De Kock promoot toilet